Over ons

Hallo, mijn naam is Jessica en wat leuk dat je even de tijd neemt om een kijkje te nemen op mijn site. Ik wou hier even wat vertellen over mijzelf en hoe ik in dit vak terecht ben gekomen.

Ik ben geboren in de Brabantse plaats Oss waar tot 2006 met plezier heb gewoond.

Al heel wat jaartjes terug vond ik het al erg leuk om met nagellakjes te "kliederen" op mijn nagels. Vrij snel stond mijn slaapkamer dan ook al vol met allerlei verschillende kleuren nagellak; van wit tot zwart, van zilver tot goud, noem het maar op. Omdat mijn eigen nagels niet echt super sterk waren lukte het me bijna nooit om alle nagels even lang te krijgen. Toen voor een glitter & glamour feest hele mooie, en vooral even lange nagels wilde hebben ben ik opzoek gegaan naar een nagelstyliste die bij mij acrylnagels wou zetten. Mijn bedoeling was om het voor 1 keertje te doen, maar dat is me niet gelukt. Ik vond het zo geweldig mooi dat ik er min of meer "verslaafd" aan raakte. Ik kon er zoveel mooie stickertjes, glittertjes, steentjes, enz. op plakken dat ik keer op keer terug ging om mijn nagels bij te laten werken. Met het gevolg dat ik een jaartje of 7 om de 3 weken bij mijn nagelstyliste zat. Omdat ik het zo machtig mooi vond hoe mijn nagelstyliste er elke keer weer een mooi kunstwerk van maakte, bleef haar vak mij inspireren.

In april 2006 ben ik verhuisd naar Ridderkerk om hier met mijn vriend te gaan samenwonen. Omdat ik nog steeds in Brabant werkte was ik altijd in de kranten aan het spitten naar een nieuwe baan. Toen ik in oktober 2006 een advertentie las over het volgen van een opleiding om nagelstyliste te worden was ik verkocht. Ik wilde heel graag deze opleiding volgen en het zelfde leren als wat mijn nagelstyliste kon. Ze zei dat ik dat zeker in me had en dat ik dat niet moest laten schieten. Na overleg met mijn vriend ben ik vrijwel meteen met de opleiding begonnen en had het vreselijk naar mijn zin. Al snel creëerde ik mijn eigen nagels en kon ik ook zulke mooie kunstwerken maken. Op 21 april 2007 heb ik mijn examen gedaan en mijn diploma behaald.

Omdat ik toch verder in deze branche wilde, hebben we een kamertje in huis opgeknapt en ingericht als salon waar ik 2 jaar met plezier mijn hobby/beroep heb uitgeoefend. En omdat het mij zó goed beviel hebben we in 2009 een tuinhuis in de tuin geplaatst en deze helemaal ingericht als nagelsalon.

Veel plezier met het bekijken van mijn site en wie weet... tot ziens in mijn salon!