Behandelingen

Mooie, gezonde en verzorgde handen zijn het visitekaartje van elke vrouw. U kunt uw handen daarbij helpen door acrylnagels te laten plaatsen. U hebt hier verschillende keuzes in; o.a. naturel, french, gelakt, of met nailart. Alles wordt in overleg met u geplaatst, ook de lengte van uw te plaatsen nagels. Sommige mensen vragen zich af of acrylnagels slecht zijn. Het antwoord hierop is NEE. Uw nagels hebben namelijk geen zuurstof nodig om mooi te blijven, dit omdat de nagel van binnenuit groeit. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de acrylnagels door een vakkundig persoon gezet worden.

Bij uw eerste afspraak krijgt u van mij een foldertje mee waarop een aantal tips staan om uw acrylnagels goed te verzorgen zodat ze mooi blijven en u er langer plezier van heeft.

Er wordt een minimum leeftijd van 16 jaar door mij gehanteerd voor het plaatsen van acrylnagels!

Zijn acrylnagels niks voor u, maar wilt u wel verzorgde handen en nagels?
U kunt bij mij ook terecht voor de verzorging van uw handen en van uw eigen nagels. U kunt bijvoorbeeld een manicurebehandeling nemen, een spa-behandeling, een paraffinebad of een combinatie van deze twee of drie. Wilt u feestelijke nagels?... laat uw eigen nagels in een leuk kleurtje lakken en/of laat een leuke nailart plaatsen, uw handen zullen een ware blikvanger zijn!