Acrylnagels

Mooie, gezonde en verzorgde handen zijn het visitekaartje van elke vrouw. U kunt uw handen daarbij helpen door acrylnagels te laten plaatsen.

Acrylnagels worden gemaakt door poeder en vloeistof te mengen. Hierdoor krijg je een acrylbolletje welke op de nagel verwerkt kan worden.

Tijdens het modelleren van het bolletje op de nagel zal de acryl vanzelf uitharden. Meerdere bolletjes worden gebruikt om de nagel op de juiste punten stevigheid te geven en te zorgen dat er een mooie bolling wordt gecreƫerd.

Als de acryl hard genoeg is, kunnen de nagels in vorm gevijld worden en door middel van een topcoat of een topgel wordt er een mooie glanslaag aangebracht. De acryl heeft in totaal 24 uur nodig om totaal uit te harden.

Acrylnagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Twee maal per dag met nagelriemolie de nagels en nagelriemen inmasseren is voldoende. Deze olie zorgt ervoor dat de natuurlijke nagels verzorgt worden en houdt tevens de acrylnagels flexibel. Bij uw eerste afspraak krijgt u van mij een foldertje mee waarop een aantal tips staan om uw acrylnagels goed te verzorgen zodat ze mooi blijven en u er langer plezier van heeft.

Er wordt een minimum leeftijd van 16 jaar door mij gehanteerd voor het plaatsen van acrylnagels!